Изработка на уебсайт

Приложения за Facebook страници

SEO оптимизация

Поддръжка на фирмен сайт

Изработка на уеб сайт

Изработка на уеб сайт

За всичките години през които предлагаме IT услуги сме изградили множество онлайн магазини електронна търговия, персонални уеб сайтове, фирмени сайтове, онлайн портали и онлайн приложения свързани с дейността на фирмата. Откакто Фейсбук навлезе така интензивно в живота ни започнахме да предлагаме изработка на Facebook страници и приложения. Ако не можете да откриете това което търсите, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Цена за изработка на фирмен уеб сайт - стараем се да бъдем конкурентни и винаги даваме на клиента повече от обещаното. Така или инъче е трудно да се дефинира точна цена тъй като нуждите и вариянтите за изпълнение варират. Нашето мнение е , че ако не сте оценили значението на интернет и просто желаете да присъствате онлайн само защото вашите конкуренти имат са вече онлайн, по -добре отложете този разход. Посредственият сайт е по-лоша реклама от това да нямате интернет страница.

Това, което правим по същество, не е само предоставяне IT услуги, но също така и първoкласно обслужване на клиенти и лично отношение към поставените задачи. Всеки проект който приключим ползва безплатна поддръжка на сайт касаеща отстраняване на грешки и неизправности.

Ако все още се чудите какво / как или просто имате въпрос бихте могли да ни пишете или позвънете на посочения телефон

Вижте още

Бизнес регистър

За връзка с нас ползвайте следните:

Пишете ни Намерете ни във Facebook Пишете ни на Skype Намерете ни в Google +

Моб: 0889 77 87 88