Изработка на уебсайт

Приложения за Facebook страници

SEO оптимизация

Поддръжка на фирмен сайт

Софтуер за управление на резервации от Booking, Airbnb, Expedia за хотелски стаи, апартаменти, бунгала

Софтуер за управление на резервации от Booking, Airbnb, Expedia за хотелски стаи, апартаменти, бунгала

Ако вие сте собственик на малък хотел или се занимавате с отдаване под наем на база нощувка на апартаменти, стаи, бунгала или други места за настаняване несъмнено ще имате нужда от софтуер за управление на резервациите които получавате от туристическите GDS канали като Booking.com, Airbnb.com, Expedia.com, VRBO.com и други.
Нашата система за управление на резервации се е доказала с времето и е изключително полезна,  удобна и достъпна като цена. В 9 менюта сме събрали цялата функционалност от която един малък хотел би имал нужда. Платформата може да бъде използвана и от агенции от типа „Property management“ които отдават в наем апартаментите на своите клиенти защото софтуера позволява на собственика на апартамента да получава ежедневна информация относно заетостта на имота си. Чрез нашият софтуер наличността на стаите се обновява автоматично в останалите сайтове за резервации като Booking.com, Airbnb.com, Expedia.com, VRBO.com и други които поддържат ICAL функционалността.


Ето основните менюта и функционалности които  софтуера предлага:


1.    Меню Администратори
В това меню главният администратор може да добавя/редактира и премахва потребители които да имат достъп до платформата. За всеки потребител може да бъде определено различно ниво на достъп според това до кои менюта той да има достъп както и на какъв език да вижда информацията – предлагат се 2 езика: Английски и Български, но може да се добавят още според нуждите на хотелиера.


2.    Меню Добавяне / Редакция на апартаменти / стаи
Както се разбира от заглавието в това меню добавяте различните видове апартаменти/стаи/бунгала и т.н. които ще отдавате в наем.


3.    Меню Вашите партньори
В това меню добавяте като отделен запис всеки партньор / канал от който получавате резервации. Това е необходимо за статистически и счетоводни цели като ви позволява да правите конкретни справки за даден партньор.


4.    Меню Имейл известявания
Това меню ви позволява да настроите имейл известявания до различни потребители като за всеки един потребител можете да настроите каква информация да бъде включена в имейла. Имате следните опции:
-    Винаги известявай ДА/НЕ
-    Показвай приходите от резервацията ДА/НЕ
-    Показвай разходите към резервацията ДА/НЕ
-    Показвай коментарите към резервацията ДА/НЕ
Какви са ползите от това меню?
Например ако чистенето на апартаментите / стаите се предоставя от външна фирма бихте могли да им предоставите ограничен достъп до календара в който те да виждат предстоящите почиствания. Също така когато включите фирмата за почистване в дневните имейл известявания те ще получават известие всеки ден за днешните освобождавания и настанявания.
По същият начин бихте могли да споделите информация с фирмата за химическо чистене ако ползвате външна услуга за прането..


5.    Меню Клиенти
Тук се пази история / информация за всеки клиент и позволява бързо генериране на нова резервация ако клиента вече е регистриран веднъж през системата.


6.    Меню Счетоводство резервации
Позволява ви да генерирате счетоводни справки по всякакви критерии


7.    Меню Моите резервации
Позволява ви да генерирате статистически справки по всякакви критерии


8.    Меню Приходи / Разходи
Това меню е изцяло счетоводно ориентирано и ако водите прилежно всички разходи менюто ще ви покаже с един клик икономическия резултат за даден период. Тук е важно да отбележим че за ваше улеснение приходите от резервации се записват автоматично в това меню. Тоест вие бихте добавяли ръчно единствено разходите си.


9.    Меню Добавяне / Редакция на резервация
Освен стандартният ръчен метод на добавяне на резервация, софтуера позволява „Бързо добавяне на резервация“ от основните 3 GDS канала: Booking.com, Airbnb.com и Expedia Group като според нуждите на хотелиера могат да се добавят и други. Бързото добавяне на резервация отнема не повече от 1- 2 секунди, но дори и да не бъде използвано стандартния ръчен метод на добавяне не отнема повече от минута особено когато се добавя резервация за клиент който вече има история в системата. От това меню може да бъде форсирано имейл известяване до определени потребители при всяка редакция на резервацията, както и при създаване на нова – особено полезно при „Last moment“резервации.

10. Синхронизиране на наличността на стаи / апартаменти в други резервационни системи.

Чрез нашият софтуер наличността на стаите се обновява автоматично в останалите сайтове за резервации като Booking.com, Airbnb.com, Expedia.com, VRBO.com и други които поддържат ICAL функционалността.

На главният екран (Home screen) на софтуера виждате календар със заетостта на апартаментите / стаите за текущият месец като според статуса на резервацията всяка ще бъде в определен цвят. Това помага много да се ориентирате с един поглед за свободна дата. Също така системата си води самостоятелно резервациите по статус и дати и визуализира таблица с движението на резервации за денят. Ако пропуснете да промените статуса на приключила резервация или пък не сте отметнали че тя е платена софтуера ще генерира втора таблица „Необработени резервации“ под тази с резервациите за деня.

Софтуера е изработен така че използва минимално количество интернет – 600KB-700KB за да визуализира информацията което означава че софтуера ще функционира дори и да имате доста ограничен интернет обхват на телефона си (ако сте в движение)
Цената на софтуера е 1990лв без ДДС
Нямате такса поддръжка
Плаща се годишно само хостинг план (около 80лв)

За ДЕМО версия моля да ни позвъните или ни пишете през формата за контакт

Бизнес регистър

За връзка с нас ползвайте следните:

Пишете ни Намерете ни във Facebook Пишете ни на Skype Намерете ни в Google +

Моб: 0889 77 87 88