Изработка на уебсайт

Приложения за Facebook страници

SEO оптимизация

Поддръжка на фирмен сайт

Изработка на P2P платформи

Изработка на P2P платформи

Днес платформите за споделяне / P2P платформи са повече от модерни. Имахме възможност да работим по няколко проекта от различно естество, като една от тях беше платформа за P2P lending чрез която инвеститори имат възможност да закупят онлайн цесии и да печелят висока доходоносност от инвестираните средства.

Друг тип P2P платформа която изработихме е за споделяне на личен автомобил. Подобно на уеб сайт за коли под наем тази платформа позволява от една страна потребител собственик на автомобил да публикува обява, че отдава автомобила под наем и от друга страна посетителя на платформата има възможност да резервира автомобила, да комуникира със собственика и накрая да остави оценка за качеството на услугата която е получил.

Изработихме и платформа за хотелски резервации която позволява на собственици на хотели, къщи, вили, частни апартаменти и други места за настаняване да публикуват имота си за отдаване под наем в краткосрочни наеми / нощувки като заплащат нисък процент комисионна на платформата.

Бизнес регистър

За връзка с нас ползвайте следните:

Пишете ни Намерете ни във Facebook Пишете ни на Skype Намерете ни в Google +

Моб: 0889 77 87 88