Изработка на уебсайт

Приложения за Facebook страници

SEO оптимизация

Поддръжка на фирмен сайт

Изработка на софтуер за таксиметрови фирми

Изработка на софтуер за таксиметрови фирми

Един от последните ни предизвикателни проекти беше да изработим софтуер за таксиметрова фирма който трябва да работи на всички видове устройства без да е необходима инсталация на софтуера, както и специфичен хардуер..

След известно обмисляне какво е най-доброто решение се спряхме на вариянта уеб базирано приложение наподобяващо уеб сайт. По този начин едновременно софтуера функционира като фирмен уеб сайт и позволява на потребителите да правят поръчки без да е необходимо да се инсталира каквото и да е приложение и едновременно с това в административната си част софтуера функционира като диспечерски пункт. Шофьорите и диспечерът едновременно получават онлайн заявките като заявките които пристигат по телефона се въвеждат ръчно от диспечера но процесът е толкова опростен и модернизиран, че въвеждането на нова поръчка отнема не повече от 10сек.

Софтуера предлага 2 режима на работа - автоматизиран и ръчен

При автоматизираният режима на работа диспечерът просто стои и наблюдава как се разпределят поръчките между шофьорите като принципът на работа който е заложен при този метод е близостта на шофьора до адреса и дали неговият автомобил отговаря на изискванията в поръчката - например при поръчка на такси за 5 човека системата ще изпрати поръчката само на шофьорите чийто МПС могат да превозват 5 пътника.

Ръчният режим на работа позволява на диспечерът да избере определени таксита за дадената поръчка или да я изпрати до всички шофьори.

При комуникацията между шофьори и диспечер се използва SSE технология и не е необходимо шофьорът да опреснява екрана на таблета за да види дали има нови поръчки.

Софтуера предлага много други полезни екстри като навигиране до адреса след като е потвърдил поръчката, ценообразуване на поръчката според пробега и т.н.

Също така за шофьорите има добавен Паник бутон чрез който в случай на проблем таксито изпраща сигнал до диспечера мигновенно с текущите координати..

Демо на софуера може да видите тук

В случай на интерес за покупка моля позвънете на 0889778788

Бизнес регистър

За връзка с нас ползвайте следните:

Пишете ни Намерете ни във Facebook Пишете ни на Skype Намерете ни в Google +

Моб: 0889 77 87 88