Изработка на уебсайт

Приложения за Facebook страници

SEO оптимизация

Поддръжка на фирмен сайт

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Онлайн електронната търговия се развива в невероятни мащаби както в световен мащаб, така и на локално ниво в България. Благодарение на конкуренцията (макар и все още не достатъчна) в сферите на куриерските услуги шансовете една стока да бъде продадена на по -ниска цена онлайн и доставена директно до дома на клиента се увеличават. Така всички стоки в цялото си пазарно разнообразие касаещо цветови и ценови вариации са на един клик от потенциалният им купувач без да е необходимо той да прави усилия за да намери стоката която търси. Днес все повече фирми инвестират в изработката на електронни магазини с които в последствие да заменят физическия им магазин което би довело до драстично намаляване на разходите по издръжка на бизнеса. Разбира се не всичко може да бъде продадено по интернет и затова фирмите чиято дейност не е подходяща за електронна търговия си поръчват изработка фирмен уеб сайт с който да презентират дейността си.

Цена за изработка на онлайн магазин - стараем се да бъдем конкурентни и винаги даваме на клиента повече от обещаното. Разработили сме наша собствена платформа за електронен магазин която поддържаме безплатно, но ако мислите че предпочитате инсталирането на готов софтуер от типа "Open source" като OS commerce, Opencart и други бихме могли да ви предложим цена за инсталация 50лв. В цената не е включен дизайн по изисквания на клиента, а само стандартни шаблони. За този тип платформи не сме в състояние да предложим последваща поддръжка на уеб сайт поради някои техни специфики и недостатъци.

Предлагаме също опция онлайн магазин на разсрочено плащане. Това означава, че вместо да платите цялата сума за изработка в началото на бизнеса, ние ще ви разсрочим плащането на равни месечни вноски за да можете да инвестирате повече в стока и оборудване.

Ако все още се чудите каква платформа е най-подходяща за вашия нов онлайн магазин или просто имате въпрос бихте могли да ни пишете или позвънете на посочения телефон

Вижте още

За връзка с нас ползвайте следните:

Пишете ни Намерете ни във Facebook Пишете ни на Skype Намерете ни в Google +

Моб: 0889 77 87 88


Fatal error: Call to undefined function geoip_record_by_name() in /home/weddingburg/addon_domains/web-site-maker.eu/www/root/projects/news.php on line 215