Изработка на уебсайт

Приложения за Facebook страници

SEO оптимизация

Поддръжка на фирмен сайт

Изработка на фирмен уеб сайт
Изработка на Фейсбук страница и приложения
Оптимизация на сайт за световните търсачки
Абонаментна поддръжка на фирмен сайт
Оптимизация на сайт за световните браузери и OS като андроид и iphone

Нашите проекти

Софтуер за управление на резервации от Booking, Airbnb, Expedia за хотелски стаи, апартаменти, бунгала

Софтуер за управление на резервации от Booking, Airbnb, Expedia за хотелски стаи, апартаменти, бунгала

Ако вие сте собственик на малък хотел или се занимавате с отдаване под наем на база нощувка на апартаменти, стаи, бунгала или други места за настаняване несъмнено ще имате нужда от софтуер за управление на резервациите които получавате от туристическите GDS канали като Booking.com, Airbnb.com, Expedia.com, VRBO.com и други. Нашата система за управление на резервации се е доказала с времето и е изключително полезна,  удобна и достъпна като цена. В 9 менюта сме събрали цялата функционалност от която един малък хотел би имал нужда. Платформата може да бъде използвана и от агенции от типа „Property management“ които отдават в наем апартаментите на своите клиенти защото софтуера позволява на собственика на апартамента да получава ежедневна информация относно заетостта на имота си. Чрез нашият софтуер наличността на стаите се обновява автоматично в останалите сайтове за резервации като Booking.com, Airbnb.com, Expedia.com, VRBO.com и други които поддържат ICAL функционалността.

Ето основните менюта и функционалности които  софтуера предлага:

1.    Меню Администратори В това меню главният администратор може да добавя/редактира и премахва потребители които да имат достъп до платформата. З

Изработка на фирмен сайт на фирма за бързи кредити

Изработка на фирмен сайт на фирма за бързи кредити

Mycredit ни поръча изработка на фирмен сайт. Фирмата оперира в сферата на финансовите услуги и предоставя бързи кредити за своите клиенти. Чрез сайта всички посетители могат да се запознаят с условията за получаване на кредит както и да кандидатстват онлайн за кредит. Също така чрез фирменият уеб сайт можете да кандидатствате за работа, да се запознаете с местоположенията на всички офиси на фирмата както и много друга полезна информация.

Изработка на фирмен уеб сайт на заложна къща

Изработка на фирмен уеб сайт на заложна къща

Пореден проект за фирма оперираща в областта на финансовите услуги. Сайта предоставя информация за дейността на фирмата, нейните офиси, служители и услугите които предоставя фирмата. Тъй като фирмата осъществява дейност като чейндж бюро в сайта клиента има възможност да се запознае с курсовете на основните валути и метали с които фирмата търгува.

Административен софтуер за организиране дейността на спортен клуб

Административен софтуер за организиране дейността на спортен клуб

По поръчка на спортен клуб МГ Тенис гр. София изработихме административен софтуер за организиране дейността на спортния клуб както и сайт на клуба който позволява на клиентите да си запазват игрище за тенис за определени дни / часове. Софтуера е изключително сложен и осъществява организация на цялостната дейност на клубът, включително графици за тренировки, справки за заплати, организиране на тренировъчни групи и поддръжка на комуникация със всеки член на групата и много други възможности.

Фирмен сайт за счетоводна къща GMA-Консулт ЕООД

Фирмен сайт за счетоводна къща GMA-Консулт ЕООД

Фирмен сайт за счетоводна къща GMA-Консулт ЕООД. Сайта е с информативна и представителна насоченост като позволява на посетителя да се информира относно дейността на фирмата, офиси и служители, данни за контакт с фирмата и т.н.

Софтуер на фирма за спедиторски услуги

Софтуер на фирма за спедиторски услуги

Изработихме софтуер за фирма която предоставя спедиторски и транспортни услуги в страната и чужбина. Чрез сайта можете да си направите онлайн заявка превоз на товар, автомобил от чужбина, животно и дори тленни останки на близък. Фирмата има лиценз за траспортна дейност и организира всички детайли по свързани с транспорта.

Изработка на фирмен сайт за превоз на животни в България и Западна Европа

Изработка на фирмен сайт за превоз на животни в България и Западна Европа

Фирма Зоотравел ЕООД ни поръча изработка на фирмен сайт за превоз на животни в България и Западна Европа. Чрез сайта посетителя може да си направи онлайн поръчка за превоз на домашен любимец до дестинация в Европа. Фирмата осигурява лицензиран транспорт на домашни любимци.

Изработка на софтуер за проверка на историята на автомобил по номер на рама

Изработка на софтуер за проверка на историята на автомобил по номер на рама

Софтуер за проверка на историята на автомобил по номер на рама е уеб базиран и работи като осъществава връзка с базите на производителите на автомобили както и други бази за достъп до техническата история на автомобила независимо дали е закупен от България или е внесен от чужбина. Услугата е платена но е изключително полезна особенно в случаите в които планирате покупка на скъп автомобил който е внесен от чужбина. Чрез софтуера ще получите информация за извършени прегледи и ремонти, за застрахователни събития и щети както и информация за пробега на автомобила по време на ремонтите.

Изработка на софтуер / платформа за споделяне на превозни средства

Изработка на софтуер / платформа за споделяне на превозни средства

Това е уеб базиран софтуер / P2P платформа който свързва собственици автомобили и други превозни средства с потенциални наематели. Ако разполагате с два или повече автомобили или пък не ползвате постоянно единственият си бихте могли да го отдадете под наем чрез сайта carsharing.bg. Срещу ниска комисионна платформата ще ви свърже с потенциялни клиенти както от България така и с туристи от чужбина.

Изработка на P2P платформи

Изработка на P2P платформи

Днес платформите за споделяне / P2P платформи са повече от модерни. Имахме възможност да работим по няколко проекта от различно естество, като една от тях беше платформа за P2P lending чрез която инвеститори имат възможност да закупят онлайн цесии и да печелят висока доходоносност от инвестираните средства.

Друг тип P2P платформа която изработихме е за споделяне на личен автомобил. Подобно на уеб сайт за коли под наем тази платформа позволява от една страна потребител собственик на автомобил да публикува обява, че отдава автомобила под наем и от друга страна посетителя на платформата има възможност да резервира автомобила, да комуникира със собственика и накрая да остави оценка за качеството на услугата която е получил.

Изработихме и платформа за хотелски резервации която позволява на собственици на хотели, къщи, вили, частни апартаменти и други места за настаняване да публикуват имота си за отдаване под наем в краткосрочни наеми / нощувки като заплащат нисък процент комисионна на платформата.

Изработка на софтуер за таксиметрови фирми

Изработка на софтуер за таксиметрови фирми

Един от последните ни предизвикателни проекти беше да изработим софтуер за таксиметрова фирма който трябва да работи на всички видове устройства без да е необходима инсталация на софтуера, както и специфичен хардуер..

След известно обмисляне какво е най-доброто решение се спряхме на вариянта уеб базирано приложение наподобяващо уеб сайт. По този начин едновременно софтуера функционира като фирмен уеб сайт и позволява на потребителите да правят поръчки без да е необходимо да се инсталира каквото и да е приложение и едновременно с това в административната си част софтуера функционира като диспечерски пункт. Шофьорите и диспечерът едновременно получават онлайн заявките като заявките които пристигат по телефона се въвеждат ръчно от диспечера но процесът е толкова опростен и модернизиран, че въвеждането на нова поръчка отнема не повече от 10сек.

Софтуера предлага 2 режима на работа - автоматизиран и ръчен

При автоматизираният режима на работа диспечерът просто стои и наблюдава как се разпределят поръчките между шофьорите като принципът на работа който е заложен при този метод е близостта на шофьора до адреса и дали неговият автомобил отговаря на изискванията в поръчката - например при поръчка на такси за 5 човека системата ще изпрати поръчката само на шофьорите чийто МПС могат да превозват 5 пътника.

Онлайн магазин за сватбени аксесоари Weddingburg.co.uk

Онлайн магазин за сватбени аксесоари Weddingburg.co.uk

Този сайт представлява онлайн сватбен магазин и по своята същност не се различава особенно от другите електронни магазини в интернет. Лесна навигация, достъпна и разбираема за работа администрация, вход с Фейсбук, XML експорт на продуктите, динамично търсене на продукт с предсказване в момента да писане и други. Сайта е на английски език и е предназначен за UK пазара. Дизайна е на сватбена тематика допълнена от чисто комерсиалния дух на магазин за електронна търговия.

Ако желаете да изработим подобен на този онлайн магазин, моля не се колебайте да ни потърсите на посочените контакти.

Сайта можете да разгледате тук

Изработка на мобилна версия на сайт

Изработка на мобилна версия на сайт

Имате сайт който няма мобилна версия? Засегнат ли е вече от последния ъпдейт на Гугъл? Дори и да не сте усетили промяна в класирането на сайта ви не чакайте да стане късно! Веднъж декласиран сайта трудно ще върне позициите си както преди. Мобилната версия за сайт е вече задължителна част от SEO оптимизация на сайт за по-добро класиране в Google.

Въпросите които може би ви интересуват са:

1. Колко струва изработка на мобилна версия на сайт? - цената варира според големината и структурата на сайта. За средно голям сайт цената е около 250 лв

2. За колко време става изработката на мобилна версия? - отново в зависимост от големината и структурата може да отнеме до 4 - 5 дни.

3. Какво представлява мобилна версия за сайт? - Мобилната версия за сайт преставлява стилово променен код интерпретиращ дизайна и структурата на сайта по различен начин. Често при изработката на мобилна версия се налагат и промени в кода на сайта

Платформа за електронна търговия - Онлайн Мол

Платформа за електронна търговия - Онлайн Мол

По подобие на известните ни Ebay, AliExpress, AliBaba така и ShoppingBulgaria.com позволява на доставчици от различни индустрии да публикуват своите оферти на едно място както и да се конкурират с основните си опоненти на пазара. Това предоставя възможността на всеки потребител да намери на едно място продукти от водещите вносители и търговци в страната. Магазина е онлайн от 10.04.2015г. и тепърва набира скорост. Скоро посетителя ще избира измежду всички оферти за дрехи, електроника, телефони, таблети, оферти за лаптоп,

Онлайн магазин за модни аксесоари

Онлайн магазин за модни аксесоари

Модерен и дизайнерски онлайн магазин - така накратко бихме определили този проект. Изграден на вече утвърдената и усъвършенствана собствена платформа за онлайн магазин която предлагаме и при този проект предоставихме на клиента лесна навигация, модул за онлайн плащане на поръчки през PayPal, Фейсбук логин за бърза регистрация, филтри по различни критерии и много други. Сайта има приятна и модерна визия и работи бързо. Разгледайте сайта за модни аксесоари ColdamLondon.co.uk  

Оптимизация на сайт - подбор на ключови думи

Оптимизация на сайт - подбор на ключови думи

Въпреки че от Google анонсираха още преди няколко години , че за тях ключовите думи използвани в мета таг няма да бъдат повече фактор за по -доброто класиране на сайт в резултатите от търсене, все пак те още оказват влияние върху оптимизацията. Доста колеги, включително и ние в някои от проектите ни изключихме keywords таг-а като задължителен атрибут с което обаче обръщаме гръб на останалите търсачки които все още го ползват като ориентир за това за какво се отнася сайта. И ако в днешни дни алгоритъма на Гугъл му позволява да чете съдържанието на сайта, да го анализира, сравнява с подобно в интернет и накрая да го оцени по полезност, то останалите търсачки разчитат на гореописаните атрибути.. Както по-горе споменах обаче дори и за Гугъл те оказват значение по един малко по различен начин - ключовите думи включени в съдържанието на сайта и евентуалните препратки които правят или от които са достигнати. Съотнесени към останалата част на съдържанието на страницата в която се намират и поведението на потребителя след като е бил препратен към тях или от тях изграждат цялостната картина за полезност което пряко рефлектира в резултатите от търсене в Google по подобни ключови думи. Разбира се би било смешно ако сведем поведението на гугъл до анализ само на гореописаното. Има толкова много други фактори които сформират оптимизацията на сайт до успешна или не чак толкова като на

Изработка на приложение за административни нужди

Изработка на приложение за административни нужди

Често за нормалното протичане на дейността на фирмата / служителите й водят документация специфична за техния бранш и без която нормалното функциониране е невъзможно. В тези случаи като средства се ползват Word, Excel и други универсални програми. Те обаче в никакъв случай не могат да оптимизират работния процес до степента в която едно персонализирано решение би могло. Предимството на онлайн базирано приложение е че то може да бъде използвано в един и същ момент от неограничен брой хора и на различни места / офиси. Така няма нужда да се обединява и обобщава информацията която всички ваши служители въвеждат. Имате опцията да закупите готов софтуер който обаче нито е евтин нито пък ще покрие изцяло нуждите ви тъй като всяка фирма си има най-малкото различен "тертип" на работа, а готовите програми не са толкова гъвкави. Фирмите които оптимизират дейността си и се приемат насериозно при всички случаи отдавна са загърбили Word и Excel като основен инструмент на работа и ползват онлайн базирани решения. Такива биха могли да както програми за складово счетоводство и стокови разписки, програма за водене на каса (касови наличности), управление на резервации, автоматизирани заявки за стока при изчерпани количества и мн. други.

Ако вашата фирма изпитва необходимост от подобно бихте могли да ни позвъните за да обсъдим характера на дейността

Онлайн магазин за аксесоари MyBestDay.eu

Онлайн магазин за аксесоари MyBestDay.eu

Онлайн магазин за аксесоари за сватба и кръщене е изработен на подобна платформа като сайта за електронна търговия SXY.bg. И тук сме предоставили на потребителя бърз логин с Фейсбук профил вместо регистрация, XML експорт на продуктите, PDF експорт на продуктовия каталог и лесната за ползване навигация и административна част, динамично търсене на продукт с предсказване по време на писане и мн. други. Ако тази фукционалност ви устройва и желаете да поръчате изработка на онлайн магазин моля не се колебайте да ни позвъните на посочените телефони. Разбира се можем да добавим или премахнем функционалности по ваше желание, но всичко това може да бъде уточнено в директен разговор.

Сайта можете да разгледате тук

SEO оптимизация на сайт за по-добро класиране в Google

SEO оптимизация на сайт за по-добро класиране в Google

Първо място в Гугъл и другите водещи световни търсачки - това е най-вероятно целта на всеки един собственик на фирмен уеб сайт или електронен магазин. За съжаление обаче ако сте се вярвали, че това е лесно постижимо ще ви разочаровам. Оптимизацията на уеб сайт е дълъг процес който включва редовно обновяване на съдържанието, изграждане на качествени препратки към вашата страница, ангажиране на вниманието на потребителите в социалните мрежи и мн. други действия които като цяло формират полезността на сайта ви и съответно по-доброто му класиране в резултатите от търсене в Google по определени ключови думи свързани с дейността която развивате или продуктите които продавате.

SEO или search engine optimization се предлага като допълнителна услуга и най-често приема формата на месечен абонамент. Цената на тази услуга също варира в зависимост от поставените цели. За някои отрасли първа страница в резултатите от търсене не е толкова трудна задача и съответно усилията които ще трябва да положим са по-малко, така и цената на абонамента. Ако обаче

Бизнес регистър

За връзка с нас ползвайте следните:

Пишете ни Намерете ни във Facebook Пишете ни на Skype Намерете ни в Google +

Моб: 0889 77 87 88