Изработка на уебсайт

Приложения за Facebook страници

SEO оптимизация

Поддръжка на фирмен сайт

Новини от Гугъл - най-новият ъпдейт за мобилни версии е факт

Новини от Гугъл - най-новият ъпдейт за мобилни версии е факт

След като с години от Google тръбяха, че мобилната версия ще заема все по-голямо значение при класирането на сайтовете от днес 21.04.2015г. те официално анонсираха поредния ъпдейт на търсачката. По този начин се слага край на пожелателното изграждане на мобилна версия за сайт и го направиха задължително за онези които имат претенции да бъдат на първо място в резултатите от търсене в Гугъл. Промените ще засегнат преимно резултатите в търсенето от мобилни устройства, но предполагам че ако от компанията не видят очаквания стрес от страна на собствениците на сайтове ще приложат новите критерии и при търсенето от настолни компютри.

Какво трябва да знаем за случилото се? Макар и към днешна дата резултатите от търсенето в Гугъл да не изглеждат променени предполагам че в рамките на няколко седмици част от сайтовете без мобилна версия ще започнат да губят позицията си. При всички случаи този ъпдейт ще засегне предимно онлайн бизнесите в развитите страни и особено в англо-говорящите страни. В страни като България ефекта от ъпдейта ще почувстват предимно водещите сайтове, но имайки в предвид че са 'Водещи' се предполага да са направили нужните SEO промени далеч преди промяната в алгоритъма. Тази промяна обаче преди всичко ще е от ключово значение за всеки нов сайт с притенции за първенец както и за индустрии с голяма конкуренция.

Ако вашият сайт няма мобилна версия бихте могли да се свържете с нас за цена.

За връзка с нас ползвайте следните:

Пишете ни Намерете ни във Facebook Пишете ни на Skype Намерете ни в Google +

Моб: 0889 77 87 88


Fatal error: Call to undefined function geoip_record_by_name() in /home/weddingburg/addon_domains/web-site-maker.eu/www/root/projects/news.php on line 215