Изработка на уебсайт

Приложения за Facebook страници

SEO оптимизация

Поддръжка на фирмен сайт

Изработка на система за управление на хотелски резервации

Уважаеми Хотелиери,

За нуждите на наш клиент в областта на туризма и по-специално хотелиерските услуги създадохме система за управление на резервациите. Основната идея на този софтуер е да обединява резервациите които един хотел получава от различни ресурси като например Турагенти, Туроператори, Онлайн брокери като Booking.com, Airbnb.com и всички останали партньори с които един хотел или Апарт хотел работи.

Целта е софтуера да бъде бърз, достъпен от всяка точка на света, през всякакъв вид устройство и да може ползвана от неограничен брой оператори за неограничен брой стаи/апартаменти и резервации.

система за управление на хотелски резервации

Постигнахме го и създадохме компактният софтуер който би покрил нуждите на всеки хотелиер. Разбира се може да се добавят много допълнителни екстри и менюта според нуждите на всеки един от вас, но дори и с базовата си функционалност софтуера би задоволил голяма част от нуждите Ви. Ето накратко някои от основните му функции и менюта:

1. Добавяне на апартамент / стая

В това меню хотелиера еднократно въвежда всички видове стаи / апартаменти с които разполага. В последствие всяка резервация ще бъде отнасяна към съответната стая / апартамент.

2. Партньори

В това меню се добавят всички партньори / ресурси от които получавате резервации. Ако заплащате комисионна на дадения партньор тя трябва да бъде дефинирана за да може софтуера да начислява комисионната за партньора при всяка резервация.

3. Клиенти

Това меню води списък с клиентите и ви позволява да си правите справка за клиент

4. Моите резервации

Това е списък с резервациите ви. Позволява различни видове справки

5. Счетоводство

Менюто ви позволява с един клик да си направите всякаква счетоводна справка. За ваше удобство сме задали 17 филтъра с които практически можете да направите и най-подробна счетоводна справка. Финансовата справка за месеца или годината отнема секунди.

6. Email уведомявания

Чрез това меню системата изпраща всекидневни напомняния на неограничен брой потребители за движението на резервациите за деня. Също така чрез това меню можете да настроите уведомявания за определени потребители при добавяне на нова резервация или редакция на резервация.

7. Добавяне на администратор

Можете да добавяте неограничен брой администратори. Може да бъде добавено ограничение какво може да вижда и какви действия да може да извършва определен администратор. Ако например почистването на стаите и/или прането на бельото се извършват от външна фирма бихте могли да им дадете частичен достъп до резервациите за да могат и те да наблюдават движението на резервациите като можете да ги ограничите да не виждат цени и други данни.

8. Добавяне на Нова резервация

Както става ясно от заглавието чрез това меню се добавят нови резервации. За ваше удобство освен ръчно резервациите от някой световни онлайн брокери се добавят автоматично. На този етап автоматизираното добавяне е налично само за резервации от Booking.com | Expedia.com | Airbnb.com

Разбира се може да бъде добавен и друг автоматизиран партньор по ваше желание, но срещу допълнително еднократно заплащане.

Софтуера може да бъде закупен, нает и дори продаден на разсрочено плащане макар и цената която сме му определили да е достъпна за всеки един бизнес. Цената при еднократно заплащане е 450лв и нямате годишни такси за подръжка. Разбира се ако желаете да бъдат добавени или променени различни функционалности ще трябва да се доплати по договаряне спрямо сложността на желаните промени.

Ако закупите софтуера ние безплатно ще го инсталираме, настроим и ще Ви обучим да го ползвате. Също така за срок от 6 месеца ще получавате безплатни ъпдейти на нови функционалности както и 1 година безплатна техническа поддръжка. След като изтече този период поддръжката не е задължителна и софтуера може да функционира самостоятелно.

система за управление на хотелски резервации

За да се ориентирате по-добре сме подготвили ДЕМО версия на софтуера който можете да тествате тук

 

Опции за плащане:

- еднократно плащане 450 лв или

- наем на софтуера срещу 150 лв / година

- плати 30 дни тест период за 40лв

Моля имайте в предвид, че само при еднократно заплащане получавате копие на софтуера. В другите случай софтуера ще бъде исталиран на наш сървър

За връзка с нас ползвайте следните:

Пишете ни Намерете ни във Facebook Пишете ни на Skype Намерете ни в Google +

Моб: 0889 77 87 88


Fatal error: Call to undefined function geoip_record_by_name() in /home/weddingburg/addon_domains/web-site-maker.eu/www/root/projects/news.php on line 215